Beroepen techniek| Haldu Groep

Beroepen techniek

Ben jij helemaal thuis in de techniek? Dan ben je absoluut een aanwinst voor Haldu. Ons netwerk bestaat namelijk uit eersteklas opdrachtgevers zoals Wolter & Dros en Kropman. Dit zorgt ervoor dat we jou veel beroepen in de techniek kunnen bieden. Bekijk onze vacatures meteen online en kijk welke baan perfect bij jou en je vaardigheden past.

Redenen om voor Haldu te werken in de techniek

Onze missie is het koppelen van vakmensen en opdrachtgevers. Als je besluit om de samenwerking met Haldu Groep aan te gaan dan zijn we je dankbaar en geven we je graag wat terug. In ruil voor je vakmanschap ontvang je begeleiding van je eigen werkcoach. Dit begint vanaf het moment van je eerste sollicitatie, de start van je nieuwe baan en nog ver daarna. Ook zorgen we ervoor dat je iedere week op tijd je salaris ontvangt en leiden we je op tot erkend vakman. Je werkt namens ons voor toporganisaties, dit staat goed op je cv en zorgt voor wat rust in je hoofd. Goed dus voor jou, ons en de opdrachtgevers. Haldu is er voor personeel.

Diverse soorten beroepen in de techniek

Voor beroepen in de techniek leggen wij de focus op functies als servicemonteur, elektromonteur, loodgieter, cv-monteur, inbedrijfstellingsmonteur, lasser, pijpfitter, flensmonteur, CNC draaier/freezer, metaalbewerker en assistent monteur. Heb je een functie gezien die uitstekend bij je past? Wacht dan niet langer en reageer. Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je een vraag? Bel of mail ons gerust, we helpen je graag verder.

PON

“Met enig regelmaat huren wij uitzendkrachten in. Haldu Groep is voor ons altijd heel flexibel en regelt hun dienstverlening richting ons Technical Service Center heel goed.”

PON, Paul Ruitenberg

ERA Contour

“Dankzij de professionele aanpak van Haldu Groep worden wij echt ontzorgd, ook als het gaat om de terbeschikkingstelling van arbeidskrachten in het kader van social return.”

ERA Contour, Arno Versteeg

Koopmans

“Snel en doelmatig.”

Koopmans, Erik Elzink

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven