De tijd vliegt! - Haldu|DeGraaf

De tijd vliegt!

Jongens, het eerste kwartaal van 2019 is alweer achter de rug. Wat gaat de tijd snel hè. En de temperaturen gaan ook steeds meer de goede kant op. Dus geen onwerkbare dagen meer. We hebben weer ons best gedaan om een mooie Haldu Helden voor jullie samen te stellen.

We hebben weer twee Haldu Helden aan het woord. Een van deze mannen heeft zichzelf gemeld na de oproep in de vorige Haldu Helden. Wil jij nou ook een keer geïnterviewd worden? Dat kan, hartstikke leuk zelfs. Laat het ons weten en wie weet ben jij de gelukkige voor de volgende nieuwsbrief. Daarnaast laten we Nick, onze nieuwe recruiter, aan het woord en zetten we een supertof project in de spotlights.

Input voor de nieuwsbrief…

Jullie hebben ook invloed op de inhoud van de nieuwsbrief. En voor het eerst is gebruik gemaakt van deze oproep! Hartstikke tof. Maar wij horen natuurlijk nog steeds graag welke onderwerpen jullie leuk en belangrijk vinden om te lezen. Kortom, mail gerust naar jouw werkcoach of naar l.vanbergen@haldugroep.nl en deel je interesse! Wij gaan er graag mee aan de slag.

… en social media

Dat ook Haldu Groep niet meer onder een platform als Facebook uit kan, is een gegeven. We doen ons best om onze Facebook-pagina zo actueel mogelijk te houden. Zo plaatsen we wekelijks de nieuwste vacatures en links. Maar ook interessante, nuttige of leuke berichten willen we graag met jullie delen. Jij kunt hier uiteraard ook een bijdrage aan leveren! Check onze pagina op www.facebook.com/HalduGroep1. Zit je op LinkedIn? Kijk dan eens op www.linkedin.com/company/haldu-groep.

haldu groep

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven