DeGraaf Engineering - Haldu|DeGraaf
onderhoudsmonteur engineer

Vind hier jouw technische uitdaging

Bekijk nu onze 738 vacatures

werkvoorbereider

Haldu|DeGraaf Engineering

Kies je voor ons, dan heb je een werkgever voor het leven. Haldu|DeGraaf Engineering denkt met je mee; of je het nu hebt over de volgende stap in je loopbaan, de overstap naar een andere functie of de plaatsing bij een andere opdrachtgever. Wij zorgen dat je een tevreden werknemer bent en blijft, zodat jij je volledig kunt focussen op je werk. Dan doen wij waar wij goed in zijn: zorgen voor de juiste match tussen jou en onze opdrachtgevers.

Hoger opgeleide professionals

Getalenteerde en gespecialiseerde medewerkers zijn vandaag de dag schaars en het wordt steeds moeilijker om te juiste vakmannen aan te trekken. Zoekt u specialisten in de maintenance, geotechniek, mechanical engineering of elektrotechniek? Professionals die via ons worden geplaatst, ondersteunen wij in alle opzichten. Zo houden wij onze vakmensen gemotiveerd en onze opdrachtgevers tevreden.

Al jaren betrouwbare oplossingen

Haldu|DeGraaf, inmiddels onder de vlag van Haldu Groep, biedt al jaren betrouwbare personele oplossingen in de technische sector. Klanten vragen om nieuwe, eigentijdse oplossingen -bij voorkeur maatwerk- en een toenemende flexibiliteit. Deze flexibilisering is nodig om de schommelingen in omzet en werkaanbod af te stemmen op de kosten. Daarnaast zien we de vraag naar nieuwe medewerkers groeien door de vergrijzing van de samenleving.

onderhoudsmonteur engineer

Engineer met passie voor het vak

Ben jij een engineer met passie voor het vak en zoek je een werkgever voor het leven? Wat jouw specialisatie, discipline of opleiding ook is, één beloven wij jou: bij Haldu|DeGraaf Engineering blijf je altijd regisseur van je eigen loopbaan. Haldu|DeGraaf Engineering respecteert jouw wensen en zorgt dat je blijft werken aan afwisselende en interessante projecten bij grote opdrachtgevers.

Profiteer van ons omvangrijke netwerk! In overleg met de opdrachtgever vullen we de opdracht en onze persoonlijke begeleiding zo in dat er volop ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Via ons kun je in korte tijd veel werkervaring opdoen, Hoe? Dat hangt af van jouw wensen. Je kunt bij ons op verschillende manieren aan de slag. Zoe bieden we jou the best of both worlds: flexibel werk met de arbeidsvoorwaarden van een vast contract!

Samenwerkende partners

Onze partners zijn bekende bedrijven die vaak leider in hun vakgebied zijn. Zo werken onze mensen bij SPIE, dat behoort tot de top 3 van (multi-)technische dienstverleners. Ook Strukton, fullservice aanbieder in de railinfrastructuur, doet een beroep op ons als er extra vakmannen nodig zijn. Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze persoonlijke aanpak zijn we in staat om op korte termijn gekwalificeerde, getalenteerde en gemotiveerde kandidaten te plaatsen.

Haldu|DeGraaf Engineering is van alle markten thuis, dus ook die van de toekomst. Zo werken we samen met belangrijke spelers op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing. Denk aan Engie, marktleider in technische dienstverlening en energietransitie, of aan Breman, leverancier van zonnepanelen en energiebesparende oplossingen. Zij weten dat onze professionals technisch inhoudelijke training krijgen en altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Zoekt u tijdelijk extra vakmannen omdat u expertise nodig heeft voor een project of omdat u verlegen zit om personeel in verband met ziekte of drukte? Haldu|DeGraaf Engineering heeft uitgebreide ervaring binnen de elektro- en installatietechniek, industrie, software en besturing, civiel en infra en machine en werktuigbouw.

Wij helpen u graag verder!