“Er is eigenlijk nooit een probleem met Haldu Groep” - Haldu|DeGraaf

“Er is eigenlijk nooit een probleem met Haldu Groep”

Daniël Manders is metselaar. “Ik ben nu 38 jaar en ben tien jaar geleden dit mooie vak in gestapt. Een vriend van mij had een eigen metselbedrijf, dat inspireerde mij. Daarvoor heb ik stenen geopperd, in een schoenenwinkel gewerkt en ik heb een horecadiploma.” Voor Haldu Groep werkt Daniël nu zo’n acht jaar. “Ik startte voor Haldu Groep toen de crisis begon, dus in het begin was het best wel moeilijk. Maar nu zit ik dankzij hen volop in het werk!”

Vast ingezet bij ERA Contour

Daniël wordt via de Haldu Groep eigenlijk constant door één en dezelfde opdrachtgever teruggevraagd: “Kennelijk zijn zij blij met mij, het gaat om ERA Contour.” Daniël wordt in principe altijd ingezet op nieuwbouwprojecten. “Die lopen van begin Brabant tot aan Amsterdam. Ik woon zelf in Den Haag, dus de rijafstanden zijn redelijk te noemen. Mijn werkinstructies krijg ik van de collega’s van ERA Contour. Die ken ik al heel lang, alles loopt probleemloos.”

Alles goed geregeld

Het werk loopt voor Daniël op rolletjes. “De zaken zijn goed geregeld. Daardoor heb ik weinig contact met de Haldu Groep. Ook ben ik een zelfstandige werker, dus hoef ik niet steeds een beroep te doen op de Haldu Groep. Maar ik weet wel dat áls er iets zou zijn, ik altijd bij hen terecht kan.” Op het werk komt Daniël geregeld andere collega’s van Haldu tegen. Een project waar Daniël erg trots op is, is een nieuwbouwproject in Krooswijk. “Daar kwam heel veel siermetselwerk bij kijken, echt vakwerk. Niet iedere metselaar kan dat, je moet het in de vingers hebben. Daar ben ik nog steeds trots op. We hebben de eerste fase gedaan en wellicht komt er volgend jaar een vervolg op dat project. Het is altijd bijzonder om te laten zien wat je in huis hebt.”

Stipte betaling

Daniël is goed te spreken over de samenwerking met Haldu Groep. “Neem de betaling, die is écht altijd op tijd. Er is nooit een probleem. Ik heb eerder voor andere uitzendbureaus gewerkt en helaas meegemaakt dat het ook anders kan gaan met een stipte betaling.” Bij Haldu heeft Daniël een vaste contactpersoon, mocht hij een vraag hebben. “Dat is Demi Nillessen. Ik weet dat ik haar altijd kan bellen. Ook kan ik altijd terecht bij Danny van Hal, ook met hem heb ik een goed contact.”

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven