Eures en Haldu Groep versterken samenwerking - Haldu|DeGraaf

Eures en Haldu Groep versterken samenwerking

Onlangs zijn er bij ons 3 Italiaanse metselaars gestart door een samenwerking tussen Eures en Haldu Groep. Om deze samenwerking verdere handen en voeten te geven, heeft een delegatie van Eures Italië een werkbezoek aan Nederland gebracht.

Positieve reacties

In Hotel Postillion in Bunnik zijn er ‘s ochtends presentaties en workshops gegeven door Eures en Haldu Groep. Tijdens de presentaties hebben beide partijen verteld over hun werkwijzen en werd uitgelegd wat we voor elkaar kunnen betekenen. In de middag hebben wij de delegatie meegenomen naar het woningbouwproject Holland Park in Diemen, alwaar de 2 Italiaanse metselaars aan het werk zijn. Zo heeft Eures een goed beeld gekregen van wat Haldu Groep doet en waar de vakmannen komen te werken. De Italiaanse delegatie was onder de indruk van de dag en de reacties waren dan ook erg positief.

In november naar Italië

In november van dit jaar brengt Haldu Groep op uitnodiging van Eures Italië een werkbezoek aan Italië. Aan de hand van dat bezoek en de kennis die we als Haldu Groep opdoen, gaan we de samenwerking nog meer versterken. Dit opent tevens deuren voor ons om met Eures-delegaties uit andere landen om tafel te gaan.

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven