IT-specialist Archieven - Haldu|DeGraaf

IT specialist regio Twente

Haldu|DeGraaf Engineering zoekt per direct een IT specialist voor een opdrachtgever in Twente. De IT specialist speelt een cruciale rol in het ontwikkelen van software.

Als IT specialist zul je je dagelijks bezighouden met het ontwerp, de ontwikkeling en de implementatie van kritische diagnose-applicaties, tools en processen. De kritische diagnose-applicaties, tools en processen worden weer gebruikt bij het ontwerp, de productie en de voortdurende ondersteuning van server- en rack-level producten.

Verder bied je lokale en externe ondersteuning aan het fabricage-testprogramma voor het systeemniveau en de rack-niveautest. Daarnaast bouw, herstel en onderhoud je servers voor intern gebruik, bouw en configureer je schakelaars in IDF en Rack en trainen je operators, supervisors en managers over nieuwe of gewijzigde processen.

Werken via Haldu|DeGraaf

Haldu|DeGraaf beschikt over een breed netwerk aan gerenommeerde bedrijven. Het werkgebied van vestiging Hengelo is het oosten en midden van Nederland. De ervaren consultants kennen elk bedrijf goed en kunnen je daarom van goed advies voorzien over de volgende stap in je carrière!

In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu|DeGraaf je alle begeleiding die je nodig hebt. Van de sollicitatie tot de start bij de opdrachtgever en vér daarna. Je krijgt daarnaast elke week precies op tijd je geld. Dat is waarvoor we het allemaal doen, want wij zijn er voor personeel!

Solliciteren?

Ben jij de Process Engineer die we zoeken en ben je woonachtig in de regio Twente? En wil jij langere tijd verzekerd zijn van werk? Twijfel dan niet en solliciteer direct. Klik op de button Solliciteren voor deze job of stuur je motivatie en CV naar cv@haldugroep.nl.

Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze consultant Eric Barink. Hij is bereikbaar via e.barink@degraaf.nl of op 06 53 80 11 39.

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven