Vacatures techniek Gelderland| Haldu

Vacatures techniek Gelderland

Vinden, binden en verbinden van vraag en aanbod, dat is waar het om draait bij Haldu. Wij slaan een brug tussen werkgevers en vakmensen in de bouw, techniek en automotive. Woon je in de provincie Gelderland en ben je op zoek naar een baan in de techniek? Bekijk dan eens onze speciale categorie vacatures techniek Gelderland. Hier vind je diverse functies bij A-merk bedrijven. Steeds meer vakmensen willen voor ons werken en dat is logisch. Wij zijn er voor ons personeel. 100% gecertificeerd, 100% begeleiding en 100% professioneel en persoonlijk. Ontzorgend, eerlijk, betrouwbaar en voorop lopend met de laatste ontwikkelingen, dat is de beste omschrijving van Haldu.

Arbeidsbemiddeling techniek

Als het aankomt op arbeidsbemiddeling is Haldu jouw professionele partner. Als arbeidsbemiddelaar, in onder andere techniek, zijn we dagelijks bezig met het in kaart brengen van profielen van werkzoekende, om te kijken wat de best mogelijke combinaties zijn tussen werkgever en werknemer. Dit doen wij op een alerte, praktische en persoonlijke manier. Daarnaast is werving en selectie ook een belangrijk onderdeel in ons werk. Recruitment verwijst naar het aantrekken, selecteren en aanstellen van kandidaten voor een tijdelijke of vaste baan. We zien dat de beschikbaarheid van Nederlandse vakmensen opdroogt, daarom richten we ons ook op Europese landen via onze internationale recruiter.

Vind direct jouw baan in de techniek

Heb je een leuke functie gezien tussen onze vacatures techniek Gelderland? Solliciteer direct. Hoe? Vul je gegevens in en upload je cv. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Wij koppelen altijd de beste vakmensen aan de beste opdrachtgevers. Wil je meer weten of heb je een vraag? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag!

Dura Vermeer

“Haldu Groep, een betrouwbare partner voor de inzet van flexibele arbeid die meedenkt in ons totale arbeidsproces.”

Dura Vermeer, Philip Dam

Ufkes Apeldoorn

“Als ik het vergelijk met de rest, toont Haldu Groep een grote mate van betrokkenheid. Zij weten wat ze naar de bouw sturen en wat onze werkzaamheden zijn. Ook het personeel van Haldu Groep dat op onze werken loopt, ...

Ufkes Apeldoorn, Sjoerd Bremer

Autobedrijf Thoonen

“Wij werken sinds februari 2014 met Haldu Groep en zijn zeer tevreden over deze samenwerking. De communicatie is helder en direct. Regelmatig contact middels persoonlijk bezoek en/of telefoon. De Duitse monteur die sindsdien in onze werkplaats werkt heeft een ...

Autobedrijf Thoonen, Jurgen van Son

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven