Haldu Helden - the summer is magic - Haldu|DeGraaf

Haldu Helden – the summer is magic

Haldu Helden, de zomer is lekker op weg. Altijd weer een mooi moment als je voor de eerste keer een korte broek kunt aantrekken en voor de eerste keer de barbecue kunt aansteken. Ja, dat zijn oprecht magische momenten. Ondanks het warme weer hebben we ons best gedaan om een weer een mooie editie van Haldu Helden voor jullie samen te stellen.

We hebben weer twee Haldu Helden aan het woord. Beiden werken al jaren voor ons en willen graag hun verhaal delen. Wil jij nou ook een keer geïnterviewd worden? Dat kan, hartstikke leuk zelfs. Laat het ons weten en wie weet ben jij de gelukkige voor de volgende nieuwsbrief. Dat kan door een e-mail te sturen Lars van Bergen op l.vanbergen@haldugroep.nl of meld het bij jouw werkcoach. Daarnaast laten we Barbara, onze nieuwe werkcoach, aan het woord en besteden we dit keer geen aandacht aan een project maar aan een bouwfilosofie.

haldu helden

Input voor de nieuwsbrief…

Jullie hebben ook invloed op de inhoud van de nieuwsbrief. Er zijn al Haldu Helden die zich hebben aangemeld voor een leuk interview! Hartstikke tof natuurlijk. Maar het kan altijd beter. Daarnaast horen wij natuurlijk nog steeds graag welke onderwerpen jullie leuk en belangrijk vinden om te lezen. Kortom, mail gerust naar jouw werkcoach of naar l.vanbergen@haldugroep.nl en deel je interesse! Wij gaan er graag mee aan de slag.

en social media

Dat ook Haldu Groep niet meer onder een platform als Facebook uit kan, is een gegeven. We doen ons best om onze Facebook-pagina zo actueel mogelijk te houden. Zo plaatsen we wekelijks de nieuwste vacatures en links. Maar ook interessante, nuttige of leuke berichten willen we graag met jullie delen. Jij kunt hier uiteraard ook een bijdrage aan leveren! Check onze pagina op www.facebook.com/HalduGroep1. Zit je op LinkedIn? Kijk dan eens op www.linkedin.com/company/haldu-groep.

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven