Jullie zijn onze Haldu Helden! - Haldu|DeGraaf

Jullie zijn onze Haldu Helden!

We kunnen regelen wat we willen; als onze Haldu Helden niet aan de slag gaan, valt alles stil. Dus zijn jullie écht onze ware helden. In weer en wind klaren jullie elke klus, hoe complex ook. We nemen daar ons petje… ehhh… onze helm… voor af. Via deze Haldu Helden nieuwsbrief praten we jullie kort en krachtig bij over de laatste ontwikkelingen. En heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten! Wij zijn er voor jullie, onze Haldu Helden!

Input voor de nieuwsbrief…

Jullie hebben ook invloed op de inhoud van de nieuwsbrief. Wij horen graag welke onderwerpen jullie leuk en belangrijk vinden om te lezen. Kortom; mail gerust naar Lars en deel je interesse! In de volgende editie willen we bijvoorbeeld graag wist je datjes delen. Is een collega vader geworden of heeft een collega zo hard moeten lachen dat ‘ie in zijn broek plaste? Geef het door! Wij horen graag jouw wist je datje.

… en Facebook

Dat ook Haldu Groep niet meer onder een platform als Facebook uit kan, is een gegeven. We doen ons best om onze Facebook-pagina zo actueel mogelijk te houden. Zo plaatsen we wekelijks de nieuwste vacatures en links. Maar ook interessante, nuttige of leuke berichten willen we graag met jullie delen. Jij kunt hier uiteraard ook een bijdrage aan leveren! Check hier onze pagina.

haldu helden

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven