Caspar Jansen: "Mag ik u inspireren?" - Haldu|DeGraaf

Caspar Jansen: “Mag ik u inspireren?”

“Schrijven en communiceren vind ik leuk”, zegt Caspar Jansen van Haldu Groep. “Een van de redenen waarom ik al jaren voor u schrijf. En die behoefte om mij tot u te richten met activerende boodschappen neemt alleen maar toe.

Nieuwe bijdragen

Mijn nieuwste bijdrage? Mijn column in Bouwen in het Oosten. Ook attendeer ik u graag op mijn bijdrage in de vorm van een interview met Kees de Jong van de Groeifactor. Dit interview kunt u beluisteren via  www.mkb-brandstof.nl/groeifactor. Laat u inspireren, zou ik zeggen. Veel lees- en luisterplezier gewenst!

column Caspar Jansen

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven