Merry Christmas and a Haldu New Year! - Haldu|DeGraaf

Merry Christmas and a Haldu New Year!

In deze nieuwsbrief willen we iedereen uiteraard fijne kerstdagen en een mooi, gezond en succesvol 2019 wensen! Daarnaast hebben we weer een nieuwe Haldu Helden voor je samengesteld met leuke interviews, informatie over de vakantie en gewerkte uren in week 51, 52 en week 1 van 2019 én hebben we weer wat bouwhumor gevonden.

De tijd vliegt! Nog maar even en we hebben 2018 achter ons gelaten. De voorbereidingen voor 2019 zijn al in volle gang. En dat belooft een mooi jaar te worden. Lopende projecten gaan door en er komen fraaie, nieuwe projecten aan van geweldige opdrachtgevers, zoals BAM, TBI Era Contour en Dura Vermeer. Maar bijvoorbeeld ook Heijmans, Van Wijnen en VolkerWessels. En wat te denken van opdrachtgevers als PON, Van den Udenhout en diverse Porsche centra in Nederland?

Het wordt een uitdaging om al die projecten weer te vullen en succesvol af te ronden. Maar die uitdaging gaan we graag aan. Met jou!

Input voor de nieuwsbrief…

Jullie hebben ook invloed op de inhoud van de nieuwsbrief. Wij horen graag welke onderwerpen jullie leuk en belangrijk vinden om te lezen. Kortom, mail gerust naar l.vanbergen@haldugroep.nl en deel je interesse! Wij gaan er graag mee aan de slag.

… en Facebook

Dat ook Haldu Groep niet meer onder een platform als Facebook uit kan, is een gegeven. We doen ons best om onze Facebook-pagina zo actueel mogelijk te houden. Zo plaatsen we wekelijks de nieuwste vacatures en links. Maar ook interessante, nuttige of leuke berichten willen we graag met jullie delen. Jij kunt hier uiteraard ook een bijdrage aan leveren! Check onze pagina op www.facebook.com/HalduGroep1.

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven