Over ons team | Haldu|DeGraaf

Over ons team

Ons team staat voor je klaar

Bij de werving en selectie van vakmensen voor de bouw, techniek en automotive draait alles om professioneel en persoonlijk contact met het team van Haldu Groep. Ons team bestaat uit een grote verscheidenheid aan specialisten. Hier presenteren wij ons in vogelvlucht.

Jouw eigen werkcoach

Persoonlijk contact met account managers of medewerkers van de buitendienst op de bouwplaats, maar ook individueel contact met jouw eigen werkcoach: hierdoor verloopt de communicatie duidelijk en via korte lijnen. Dit bevordert jouw medewerkerstevredenheid… ervaar het zelf bij Haldu Groep!

Maak kennis met het team van Haldu DeGraaf

Groningen

Renke Lentz
Renke Lentz

Senior consultant

Renke is senior consultant bij Haldu|DeGraaf en werkt samen met Johan en Quirine vanuit onze vestiging in Groningen. Op zoek naar technisch personeel? Via onderstaande gegevens kun je Renke bereiken.

Johan Dijkhuizen
Johan Dijkhuizen

Senior consultant

Johan is senior consultant bij Haldu|DeGraaf en werkt samen met Renke en Quirine vanuit onze vestiging in Groningen. Op zoek naar technisch personeel? Via onderstaande gegevens kun je Johan bereiken.

Michel Dilmec
Michel Dilmec

Senior consultant

Michel is senior consultant bij Haldu|DeGraaf en werkt samen met recruiter Johnny vanuit onze vestiging in Hengelo. Op zoek naar technisch personeel? Via onderstaande gegevens kun je Michel bereiken.

Hengelo

Directie

Ewout Visser
Ewout Visser

Operationeel directeur Haldu|DeGraaf

Ewout is een Haldu-man pur sang. De ervaring die hij in de loop der jaren bij ons als accountmanager heeft opgedaan, brengt hij nu voor onze nieuwe collega’s van Haldu|DeGraaf in de praktijk.

Danny van Hal
Danny van Hal

Directeur

In 2013 nam Danny de aandelen van zijn vader Hans over. Sinds die tijd wordt er keihard gewerkt aan de opmars van Haldu Groep. Danny kan dit natuurlijk niet alleen en wordt hierin dan ook geholpen door het hele Haldu-team.

Hans van Hal
Hans van Hal

Oud-directeur

Hans is als oud-directeur de meest waardevolle persoon binnen Haldu Groep. Zijn kennis en ervaring is, letterlijk, grenzeloos. Iedereen binnen Haldu Groep maakt daar dan ook zo veel als mogelijk gebruik van!