Techniek banen | Haldu Groep

Techniek banen

Voor techniek banen ben je bij Haldu aan het juiste adres. Op onze website vind je veel functies in de techniek. Wij zijn een detacheerbureau voor de techniek, bouw en automotive. Wil jij je talent en ambitie verder ontwikkelen? Bekijk dan direct onze techniek vacatures en vind de baan die bij jou past.

Waarom voor Haldu in de techniek werken?

Wij hebben contact met eersteklas opdrachtgevers in de techniek. Hierdoor hebben we rechtstreeks toegang tot vele techniekvacatures en daar profiteer jij weer van. Haldu Groep koppelt ervaring aan jeugdig enthousiasme én de gezonde ambitie om te winnen, waarmee het fundament gelegd wordt voor duurzame samenwerking met alle betrokkenen. Wij waarderen het dat je voor ons je talent in wilt zetten. In ruil hiervoor bieden we je persoonlijke begeleiding. Die ontvang je van je eigen werkcoach. Deze helpt je bij je sollicitatie, de start van je nieuwe baan en hier kun je altijd terecht met vragen. Daarnaast leidt Haldu Groep je op tot erkend vakman en zorgen we ervoor dat je met het beste gereedschap kan starten bij je nieuwe werkgever. Je werkt namens ons voor de beste A-merk bedrijven en dat staat goed op je cv! Door met ons te werken profiteer je van jarenlange vakkennis, een open cultuur en vooral zekerheid.

Inbreng en ervaring

Haldu biedt altijd genoeg ruimte voor jouw inbreng en ervaring. Wij evalueren onze samenwerking regelmatig. Mochten er punten zijn waarvan jij vindt dat er verbetering in aangebracht kan worden, dan gaan wij hiermee aan de slag. Voor techniek banen focussen wij ons vooral op functies als servicemonteur, elektromonteur, loodgieter, cv-monteur, inbedrijfstellingsmonteur, lasser, pijpfitter, flensmonteur, CNC draaier/freezer, metaalbewerker en assistent monteur. Iets gezien wat je aanspreekt? Aarzel niet en solliciteer direct!

Dura Vermeer

“Haldu Groep, een betrouwbare partner voor de inzet van flexibele arbeid die meedenkt in ons totale arbeidsproces.”

Dura Vermeer, Philip Dam

Volker Wessels

“Ik denk meteen aan personeel, timmerlieden. De samenwerking verloopt mooi. Korte lijnen zijn ook erg belangrijk, één contactpersoon en alles wordt direct geregeld.”

Volker Wessels, Henk ter Denge

Kropman Installatietechniek

“Tot op heden bleek het voor ons lastig om goed invulling te geven aan de SROI eis in diverse projecten. In het project ‘Theater en Wereld van Ontmoeting’ in Emmen zijn we met Haldu Groep in zee gegaan om ...

Kropman Installatietechniek, Barbara Patotzka

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven