Techniek bedrijven| Haldu Groep

Techniek bedrijven

Stroomt techniek door je aderen? Dan ben jij het technische talent waar we naar op zoek zijn. Bij Haldu Groep kun je terecht voor banen bij de beste techniek bedrijven. Wij hebben contact met eersteklas opdrachtgevers. Al onze beschikbare vacatures in de techniek hebben we voor je bij elkaar gezet. Je kunt hier zoeken op functie of bekijk gemakkelijk de vacatures in jouw provincie. In de techniek werken regel je slim en snel via Haldu Groep.

Wat Haldu Groep jou te bieden heeft?

Wij selecteren de beste vakmensen om aan de slag te gaan bij onze werkgevers. Uiteraard zijn we je dankbaar dat je je talent in wilt zetten. In ruil hiervoor bieden we je persoonlijke begeleiding door je eigen werkcoach. Van sollicitatie tot je eerste werkdag op het project van de opdrachtgever en vér daarna. Ook ambities stimuleren we graag. Wij bieden jou een professioneel platform bij onze opdrachtgevers in de techniek om je ambities verder te ontwikkelen. Haldu wil zich altijd verbeteren. Onze samenwerking evalueren we dan ook graag. Mochten er volgens jou verbeterpunten zijn dan gaan we hier onmiddellijk mee aan de slag.

Hoe solliciteer je?

Heb je onze vacatures bekeken en spreekt één van onze techniek bedrijven je aan? Klik op de link bij de vacature en solliciteer direct. Vul je gegevens in en upload je cv, wij regelen de rest. Is het volgens ons een goede match, dan nemen we contact met je op om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Meer weten? Bel of mail ons gerust!

Klok Groep

“Korte lijntjes. Mijn contactpersoon neemt de werkzaamheden goed met mij door zodat Haldu Groep weet wat er moet gebeuren en wie ze hiervoor in kunnen plannen. Geven ook aan als er niemand beschikbaar is. Uiteraard hebben er ook weleens ...

Klok Groep, Roy Ariëns

Elmar Services

“Haldu Groep is flexibel, transparant en meedenkend. Daarnaast bieden zij brede inzetbaarheid in verschillende sectoren.”

Elmar Services, Soufian Massaoudi

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd onze vraag in te vullen en waar te maken. Ook belangrijk: ze geven altijd op tijd aan als het niet lukt.”

Trebbe, Martijn van Beek

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven