Techniek beroepen | Haldu Groep

Techniek beroepen

Bij Haldu Groep leggen de we focus op techniek beroepen als servicemonteur, elektromonteur, loodgieter, cv-monteur, inbedrijfstellingsmonteur, lasser, pijpfitter, flensmonteur, CNC draaier/freezer, metaalbewerker en assistent monteur. We hebben contact met eersteklas opdrachtgevers zoals Wolter & Dros en Kropman. Wil je dus graag aan de slag in de techniek? Je regelt het slim en snel met de techniekvacatures van Haldu Groep.

Werken voor de beste A-merk bedrijven in de techniek

Wij selecteren de beste vakmensen en zetten deze in om bij onze opdrachtgevers te werken. In ruil voor je kennis regelen we voor jou je eigen werkcoach. Hier heb je altijd contact mee zodat de communicatie altijd helder en via korte lijnen verloopt, dat is wel zo prettig. Je werkcoach biedt begeleiding bij je sollicitatie, wanneer je aan de slag gaat bij je nieuwe baan en ook ver daarna nog. Wij zorgen ervoor dat je elke week stipt op tijd je geld ontvangt en we leiden je op tot erkend vakman. Namens Haldu Groep werk je voor A-merk bedrijven. Je zal onderdeel uitmaken van een deskundig team in de techniek. Onze missie is het vinden, binden en verbinden van vraag en aanbod. Logisch dus dat steeds meer A-merk bedrijven zich bij ons aansluiten en steeds meer professionals voor ons willen werken.

Wij zijn er voor personeel

Wij snappen dat je je ambitie verder wilt ontwikkelen. Bij Haldu Groep ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij bieden jou een online platform om hiermee aan de slag te gaan. Daarnaast bieden we altijd een luisterend oor en evalueren we de samenwerking. Zijn er verbeterpunten volgens jou? Dan pakken we deze onmiddellijk op. Heb je een kijkje genomen tussen onze technische vacatures en een uitdagende functie zien staan? Reageer direct en wie weet kan je direct aan de slag! Heb je een vraag over een vacature? Bel of mail ons gerust!

Volker Wessels

“Ik denk meteen aan personeel, timmerlieden. De samenwerking verloopt mooi. Korte lijnen zijn ook erg belangrijk, één contactpersoon en alles wordt direct geregeld.”

Volker Wessels, Henk ter Denge

BAM Groep

“Samenwerken met een enthousiaste directie die dit over weet te brengen op haar medewerkers. Men staat open voor vernieuwing en is bereid om nieuwe wegen in te slaan uitgaande van kwaliteit waarbij de mens altijd voorop staat.”

BAM Groep, Wim de Kruijff

ERA Contour

“Dankzij de professionele aanpak van Haldu Groep worden wij echt ontzorgd, ook als het gaat om de terbeschikkingstelling van arbeidskrachten in het kader van social return.”

ERA Contour, Arno Versteeg

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven