Technisch personeel gezocht | Haldu Groep

Technisch personeel gezocht

Haldu Groep beschikt als detacheringsbureau over heel veel vacatures in de techniek. Om al die techniekvacatures in te vullen zijn wij op zoek naar technisch personeel. Ben jij iemand die graag wil werken in de techniek en heb je hier enigszins kennis over en verstand van? Solliciteer dan bij Haldu Groep door te reageren op één van de vele openstaande vacatures op onze website. Iedereen kan reageren op onze vacatures, zolang je maar enthousiast bent en tot op een zekere hoogte gemaakt bent voor de functie waarop je solliciteert. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Over Haldu Groep

Haldu Groep is een detacheerder voor banen in de techniek, bouw, afbouw, automotive en utiliteitsbouw. We zijn dus niet alleen op zoek naar technisch personeel, maar ook naar mensen die geschikt zijn voor werk in andere branches. Haldu Groep brengt werkzoekende vakmensen samen met werkgevers. Wij zijn er voor personeel en zoeken altijd naar de beste match tussen werkzoekende en werkgever. Als we een passende match hebben gevonden en jij voor ons aan het werk gaat bij een opdrachtgever, dan mag je het volgende verwachten van Haldu Groep:

  • Een stipte wekelijkse uitbetaling;
  • Werk bij de beste opdrachtgevers;
  • Een opleiding tot erkend vakman;
  • Persoonlijke begeleiding.

Aan het werk

Wil jij aan het werk bij Haldu Groep? Waar wacht je dan nog op! Bekijk al onze vacatures en reageer op de vacature(s) die jou het meest aanspreekt. Om te zorgen dat jij zo goed mogelijk je werk kunt doen bij onze eersteklas opdrachtgevers leiden we je op tot erkend vakman. Daarnaast krijg je een persoonlijke werkcoach toegewezen bij wie je altijd terecht kunt met vragen of voor een goed gesprek. Je werkcoach helpt je vanaf je sollicitatie tot aan de eerste werkdag en ver daarna. Zo waarborgen we samen dat jij altijd goed aan het werk kunt.

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.”

Trebbe, G. Huizing

Nijhuis Bouw

“Ik vind het sterk dat jullie medewerkers zo lang op onze werken staan. Ook op onze projecten in het oosten. Dat maak ik niet vaak mee met uitleners.”

Nijhuis Bouw, Derk ter Harmsel

BAM Groep

“Samenwerken met een enthousiaste directie die dit over weet te brengen op haar medewerkers. Men staat open voor vernieuwing en is bereid om nieuwe wegen in te slaan uitgaande van kwaliteit waarbij de mens altijd voorop staat.”

BAM Groep, Wim de Kruijff

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven