Technische vacatures| Haldu Groep

Technische vacatures

Vind jouw baan in de techniek dankzij de technische vacatures van Haldu. Wat wij doen? Wij vinden, binden en verbinden vraag en aanbod. Een brug slaan tussen vakmensen en werkgevers in de bouw, techniek en automotive, daar zijn we goed in. Wij bieden diverse functie bij A-merk bedrijven. Steeds meer werkgevers sluiten zich bij Haldu Groep aan en steeds meer professionals willen graag voor ons werken. Logisch, want Haldu is 100% gecertificeerd, biedt 100% begeleiding en is 100% professioneel en persoonlijk. De beste omschrijving voor Haldu is dan ook: ontzorgend, eerlijk, betrouwbaar en vooroplopend op het gebied van de laatste ontwikkelingen.

Arbeidsbemiddeling in de techniek

Haldu is jouw professionele partner als het aankomt op arbeidsbemiddeling. Wij zijn dagelijks bezig om profielen van werkzoekende in kaart te brengen om zo te kijken wat de beste combinatie tussen werkgever en werknemer is. Hoe wij dit doen? Op een alerte, praktische en persoonlijke manier. Werving en selectie is tevens een belangrijk aspect in ons werk, dit noemen we ook wel recruitment. Het verwijst naar het aantrekken, selecteren en aanstellen van kandidaten voor een tijdelijke of vaste baan. Dit doen wij altijd in lijn met de strategie en doelstellingen van een organisatie of onderneming. Haldu richt zich op dit gebied ook op Europese landen via onze internationale recruiter, omdat we zien dat de beschikbaarheid van Nederlandse vakmensen opdroogt.

Opgeleide vakmensen

Bij Haldu Groep leiden we je op tot erkend vakman en zodra je aan de slag gaat zorgen we ook nog eens voor het allerbeste gereedschap. Daarnaast ontvang je ook nog eens elke week stipt op tijd je salaris. Heb je een leuke functie gezien tussen onze technische vacatures? Vul je gegevens in en upload je cv. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij bieden jou een professioneel platform waar je je talent en ambitie verder kunt ontwikkelen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust!

Koopmans

“Snel en doelmatig.”

Koopmans, Erik Elzink

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.”

Trebbe, G. Huizing

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd onze vraag in te vullen en waar te maken. Ook belangrijk: ze geven altijd op tijd aan als het niet lukt.”

Trebbe, Martijn van Beek

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven