Uitzendbureau voor technisch personeel| Haldu Groep

Uitzendbureau voor technisch personeel

Ben jij een echte technicus? En zoek je werk in de techniek? Haldu Groep maakt het je graag makkelijker om werk in de techniekbranche te vinden. Wij zijn een uitzendbureau voor technisch personeel, wat betekent dat jij als werkzoekende via onze website makkelijk o.a. veel technische vacatures kunt bekijken. Je hoeft je bij Haldu Groep niet eerst in te schrijven om vacatures te kunnen bekijken. Al onze vacatures staan open op onze website en je kunt direct zoeken tussen ons ruime aanbod. Naast vacatures in de techniek, vind je bij ons ook vacatures voor functies in de bouw, afbouw en automotive.

Wat bieden we jou?

Haldu Groep staat erom bekend goed voor haar werknemers te zorgen. Als je voor ons komt werken, dan bieden we jou:

  • Persoonlijke begeleiding: Van kennismaking en eerste werkdag tot eindevaluatie op het project, wij geven jou de beste ondersteuning die we je kunnen bieden.
  • Werk bij de beste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!
  • Een opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman en gunt je de kans jezelf te ontwikkelen. Dit is goed voor jou en voor onze opdrachtgevers.
  • Geld: Elke week krijg je een stipte betaling.

Aandacht voor ontwikkeling

Je krijgt persoonlijke begeleiding van een persoonlijke werkcoach tijdens je werkproces. Dit faciliteren we graag, omdat we als uitzendbureau voor technisch personeel waarde hechten aan ambities en we willen graag dat onze werknemers ontwikkelingen nastreven. Bij Haldu Groep vind je daarom een professioneel platform waar je jezelf kunt ontwikkelen. Klinkt dit goed? Reageer dan direct op één van onze vacatures.

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Haldu Groep die de zaken netjes voor elkaar heeft met mensen op mijn werk die een goede persoonlijke begeleiding krijgen en uitgerust worden met goed gereedschap.”

Hegeman Aannemingsmaatschappij, Reinold Jansen

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.”

Trebbe, G. Huizing

ERA Contour

“Dankzij de professionele aanpak van Haldu Groep worden wij echt ontzorgd, ook als het gaat om de terbeschikkingstelling van arbeidskrachten in het kader van social return.”

ERA Contour, Arno Versteeg

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven