Vacatures techniek | Haldu Groep

Vacature techniek

Wil je snel aan de slag in de techniek? Dan ben je bij Haldu Groep aan het juiste adres! Wij hebben contact met eersteklas opdrachtgevers in de techniek zoals Wolter & Dros en Kropman. Hierdoor hebben we rechtstreeks toegang tot veel vacatures in de techniek. Bekijk ons ruime aanbod direct online en vind de baan die perfect bij jou past!

Voordelen werken in de techniek voor Haldu

Wij selecteren de beste vakmensen en koppelen die aan de beste opdrachtgevers. In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu Groep je alle begeleiding. Dit begint bij je sollicitatie tot de start bij je nieuwe baan en ver daarna. Daarnaast ontvang je elke week stipt op tijd je salaris. We leiden je op tot erkend vakman en namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv én rust in je hoofd! Kortom: goed voor jou, onze opdrachtgevers en goed voor Haldu! Dat is waar we het voor doen, wij zijn er voor personeel!

Heel veel soorten techniekvacatures

Voor vacatures in de techniek focussen wij ons vooral op functies zoals servicemonteur, elektromonteur, loodgieter, cv-monteur, inbedrijfstellingsmonteur, lasser, pijpfitter, flensmonteur, CNC draaier/freezer, metaalbewerker en assistent monteur. Zit er iets tussen wat je aanspreekt? Ga dan snel naar onze vacatures techniek en solliciteer! Wij bieden je een professioneel platform om je ambitie en talent verder te ontwikkelen. Daarnaast luisteren we naar wat je te zeggen hebt en pakken we eventuele verbeterpunten altijd direct op. Heb je een vraag over een vacature of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

PON

“Met enig regelmaat huren wij uitzendkrachten in. Haldu Groep is voor ons altijd heel flexibel en regelt hun dienstverlening richting ons Technical Service Center heel goed.”

PON, Paul Ruitenberg

ERA Contour

“Dankzij de professionele aanpak van Haldu Groep worden wij echt ontzorgd, ook als het gaat om de terbeschikkingstelling van arbeidskrachten in het kader van social return.”

ERA Contour, Arno Versteeg

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Het snuffelen aan elkaar wordt nu omgezet in een raamovereenkomst en dus continuïteit in de samenwerking.”

Aannemingsmaatschappij Hegeman, Leo Koopman

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven