Vacatures civiele techniek Zeeland| Haldu Groep

Vacatures civiele techniek Zeeland

Heb jij ervaring als uitvoerder, meewerkend voorman, civiele betontimmerman, assistent civiele betontimmerman, betonafwerker of bouwplaats medewerker en woon je in Zeeland? Dan is Haldu op zoek naar jou! Wij hebben een ruim aanbod vacatures in de civiele techniek in Zeeland voor je beschikbaar. Allemaal bij A-merk bedrijven. Steeds meer vakmensen sluiten zich bij ons aan en gaan voor ons aan de slag. Wij zijn er voor personeel. 100% gecertificeerd, 100% begeleiding en 100% professioneel en persoonlijk.

Voordelen van Haldu in de civiele techniek

Wil je ook profiteren van onze jarenlange kennis, ervaring en een stukje zekerheid? Kies er dan voor om de samenwerking met ons aan te gaan. Wij zijn je dankbaar dat je jouw kennis en kwaliteiten voor ons in wilt zetten. In ruil hiervoor ontvang je persoonlijke begeleiding van je eigen werkcoach. Heb je vragen dan kun je altijd bij je coach terecht. Vanaf je eerste sollicitatie tot ver daarna biedt je coach ondersteuning. Ook leiden we je op tot erkend vakman en geven we je goed gereedschap als je start bij je nieuwe opdrachtgever. Uiteraard ontvang je elke week stipt op tijd je loon. Dat je namens ons voor topbedrijven aan de slag gaat staat goed op je cv en zo ontwikkel jij jezelf op werkgebied.

Bekijk onze vacatures snel

Neem direct een kijkje tussen onze vacatures civiele techniek in Zeeland en kijk of de functie waar jij in uitblinkt er tussen staat. Zie je iets wat je aanspreekt solliciteer dan direct. Bij elke vacature vind je een link waar je je gegevens kunt invullen en je cv kunt uploaden. Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen nemen we contact met je op. Heb je een vraag voor ons? Aarzel niet en bel of mail ons.

ERA Contour

“Als ik aan Haldu Groep denk, dan denk ik aan een stabiele en betrouwbare partner.”

ERA Contour, Wesley Teunisse

Binx Smartility

“Haldu Groep is een professionele organisatie. Ze blinken uit met goed personeel en snelle oplossingen. Haldu’s motto: u vraagt en Haldu draait.”

Binx Smartility, Marc Corbeek

Ufkes Apeldoorn

“Als ik het vergelijk met de rest, toont Haldu Groep een grote mate van betrokkenheid. Zij weten wat ze naar de bouw sturen en wat onze werkzaamheden zijn. Ook het personeel van Haldu Groep dat op onze werken loopt, ...

Ufkes Apeldoorn, Sjoerd Bremer

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven