Vacatures civiele techniek Zuid-Holland | Haldu Groep

Vacatures civiele techniek Zuid-Holland

Haldu Groep heeft vacatures civiele techniek in Zuid-Holland beschikbaar. Dus wil jij werken in de civiele techniek? Reageer dan direct op één van de vacatures op onze website. Werken bij Haldu betekent dat er naar je wordt geluisterd en dat je gewaardeerd wordt om je talent en vakmanschap. In ruil voor jouw talent, vakmanschap en inzet biedt Haldu jou werk dat bij je past bij A-merk opdrachtgevers en je krijgt persoonlijke begeleiding van een werkcoach. Heb je interesse om via Haldu Groep voor grote opdrachtgevers in de civiele techniek te werken? Reageren op vacatures in de civiele techniek in Zuid-Holland kan eenvoudig via onze website. Twijfel niet en help jezelf aan leuk werk waar jij tot je recht komt!

Werken voor Haldu Groep

Haldu Groep biedt een ruim aanbod aan bouw-, techniek- en automotive vacatures. Als je bij ons aan de slag wilt, ga je werken met de beste vakmensen, waarvan jij er dus één bent, en je voert werkzaamheden uit voor grote opdrachtgevers. Je staat er absoluut niet alleen voor, want Haldu biedt persoonlijke begeleiding. Wat dat inhoudt? Persoonlijk contact op de bouwplaats, maar ook individueel contact met een eigen werkcoach, waardoor de communicatie duidelijk en via korte lijnen verloopt. Dit bevordert de medewerkerstevredenheid, jouw tevredenheid dus!

Bij Haldu Groep is er ruimte voor jouw ambities. Heb je ideeën over hoe we werkprocessen beter kunnen aanpakken? Laat het ons weten! Jij bent degene op de werkvloer en weet dus precies hoe het eraan toe gaat. Wij luisteren graag naar je en pakken jouw verbeterpunten altijd op.

Wij zijn er voor personeel

Wij helpen je graag wanneer je voor ons komt werken, want met jouw vakmanschap help je ons en onze opdrachtgevers. Daarom bieden we jou:

  • Persoonlijke begeleiding;
  • Stipte betaling;
  • Opleiding voor vakman;
  • Altijd de beste opdrachtgevers.

Meer weten? Stel ons je vraag.

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd onze vraag in te vullen en waar te maken. Ook belangrijk: ze geven altijd op tijd aan als het niet lukt.”

Trebbe, Martijn van Beek

Dura Vermeer

“Haldu Groep, een betrouwbare partner voor de inzet van flexibele arbeid die meedenkt in ons totale arbeidsproces.”

Dura Vermeer, Philip Dam

Koopmans

“Snel en doelmatig.”

Koopmans, Erik Elzink

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven