Vacatures elektrotechniek | Haldu Groep

Vacatures elektrotechniek

Voor vacatures in de elektrotechniek kun je bij Haldu Groep terecht. Wij hebben een ruim aanbod aan openstaande vacatures voor eenieder die op zoek is naar een leuke baan in de elektrotechniek. Onder elektrotechniek vallen functies zoals service monteur, elektromonteur, service engineer, installatiemonteur, tekenaar elektrotechniek, inspecteur, test engineer en meer. Lijkt een functie in de elektrotechniek jou wat? Solliciteer dan direct bij Haldu Groep, wij helpen jou graag aan boeiend werk!

Over Haldu Groep

Haldu Groep is een detacheerder in diverse branches waaronder de elektrotechniek. Wij selecteren de beste vakmensen en koppelen hen aan de beste opdrachtgevers in de branche. In ruil voor jouw inzet, talent en vakmanschap biedt Haldu Groep jou mooie voordelen die niet iedere werknemer bij elke werkgever krijgt. Natuurlijk krijg je stipt uitbetaald, bij ons is dat wekelijks op een vast moment.

Daarnaast bieden we jou persoonlijke begeleiding van je eigen werkcoach. Jouw werkcoach zal je ondersteunen waar nodig en je onder andere helpen voorbereiden op nieuwe projecten. Deze steun wordt door huidige werknemers als zeer prettig ervaren, maar het is ook fijn als je vakinhoudelijk goed voorbereid aan het werk gezet wordt. Daarom leidt Haldu Groep je op tot erkend vakman binnen jouw gekozen vakgebied, in dit geval de elektrotechniek. Wij bieden jou een opleiding, omdat we zelfontwikkeling en ambities graag aanmoedigen. Tot slot zorgen we dat je bij A-merk bedrijven aan de slag kan. Zo leer en werk je van en voor de besten!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd geraakt in werken voor Haldu Groep? Reageer dan zo snel mogelijk op één van onze vacatures in de elektrotechniek! Je vindt onze vacatures op de website onder ‘vacatures’ en ‘werknemers’.

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd onze vraag in te vullen en waar te maken. Ook belangrijk: ze geven altijd op tijd aan als het niet lukt.”

Trebbe, Martijn van Beek

Nijhuis Bouw

“De samenwerking met Haldu ervaar ik als prettig, ik heb prima gemotiveerde en vakkundige vaklieden via jullie aan het werk. Prima basis om samen de toekomst mee in te gaan!”

Nijhuis Bouw, William Milillo

Ufkes Apeldoorn

“Als ik het vergelijk met de rest, toont Haldu Groep een grote mate van betrokkenheid. Zij weten wat ze naar de bouw sturen en wat onze werkzaamheden zijn. Ook het personeel van Haldu Groep dat op onze werken loopt, ...

Ufkes Apeldoorn, Sjoerd Bremer

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven