Vacatures loodgieter Zuid-Holland| Haldu Groep

Vacatures loodgieter Zuid-Holland

Woon je in Zuid-Holland en ben je op zoek naar werk als loodgieter? Haldu Groep kan altijd wel vakspecialisten gebruiken. Bekijk onze vacatures voor loodgieter in Zuid-Holland eens. Het is onze missie om werkzoekende en bedrijven bij elkaar te brengen zodat er een goede samenwerking ontstaat. Wij hebben contact met eersteklas opdrachtgevers die vrijwel altijd een functie voor je beschikbaar hebben. Haldu Groep is hét detacheringsbureau voor de bouw, techniek en automotive.

Werkzaamheden loodgieter

Bij de bouw en het onderhoud van huizen zijn loodgieters in feite onmisbaar. Ze hebben een uitgebreid takenpakket. Zo weet je als loodgieter precies hoe je een lek moet dichten of hoe je een verwarmingsinstallatie, waterleiding of riolering aanlegt. Ook het repareren van een cv-ketel is voor jou een fluitje van een cent. Wij selecteren professionals om te werken voor onze top-opdrachtgevers. We vinden het prettig dat je je talent inzet en geven je hier graag iets voor terug. Naast een stipte wekelijkse betaling bieden we je ook persoonlijke begeleiding. Al het contact verloopt via je eigen werkcoach. Deze helpt je indien nodig met een sollicitatie en hier kun je terecht voor al je vragen.

Vind de baan die bij je past

Iets wat we belangrijk vinden binnen Haldu Groep is het ontwikkelen van je ambitie en talent. We bieden je daarom een professioneel platform om hiermee aan de slag te gaan. Vervolgens evalueren we elke samenwerking. Heb je verbeterpunten voor ons? Laat het ons weten en we pakken het direct op. Heb je onze vacatures loodgieter in Zuid-Holland bekeken en zit er een leuke functie voor je tussen? Reageer direct door je gegevens in te vullen en upload je cv.

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Het snuffelen aan elkaar wordt nu omgezet in een raamovereenkomst en dus continuïteit in de samenwerking.”

Aannemingsmaatschappij Hegeman, Leo Koopman

Nijhuis Bouw

“De samenwerking met Haldu ervaar ik als prettig, ik heb prima gemotiveerde en vakkundige vaklieden via jullie aan het werk. Prima basis om samen de toekomst mee in te gaan!”

Nijhuis Bouw, William Milillo

Trebbe

“Een groep mensen waarmee ik goed kan overleggen en waarmee een klik is. Een goed georganiseerd bedrijf, hoewel wij ook aan elkaar moeten wennen, maar waarmee wij een goed proefproject hebben gedraaid. Met de raamovereenkomst zien wij de toekomst ...

Trebbe, Christian Schuurman

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven