Vacatures techniek Groningen| Haldu Groep

Vacatures techniek Groningen

Naar vacatures in de techniek in Groningen kun je zoeken via de website van Haldu Groep. Haldu Groep is een detacheerder in diverse grote branches, waaronder de techniek. Door heel Nederland bieden wij online vacatures aan. Als jij op zoek bent naar een baan in de techniek dan zit je op de juiste website te zoeken, want wij hebben genoeg vacatures in de techniek in o.a. Groningen. Heb je al ervaring in de techniek? Dan is dat mooi meegenomen! Heb je juist nog geen tot nauwelijks ervaring in werken in de techniek, maar ben je bereid te leren? Ook dan kun je gewoon bij Haldu Groep solliciteren. Wij zijn er voor personeel en helpen jou graag om jezelf naar een hoger niveau te tillen.

Hoe komen we aan zoveel techniekvacatures?

Haldu Groep heeft contact met veel eersteklas bedrijven waardoor we rechtstreeks toegang hebben tot een ruime hoeveelheid vacatures bij veel grote bedrijven. Omdat we zoveel vacatures beschikbaar hebben, regel je een baan in de techniek erg snel en slim bij Haldu Groep. Voor jou als werkzoekende in de techniekbranche in Groningen is een groot overzicht van techniekvacatures erg makkelijk. Bekijk direct of er een vacature tussen zit die jou aanspreekt.

Ja, ik zoek vacatures in de techniek!

Wil jij graag zo snel mogelijk aan de slag? Wacht dan niet te lang en zoek een passende vacature voor jou tussen ons aanbod vacatures in de techniek in Groningen. Wie weet zien we jou binnenkort voor een kennismakingsgesprek. Heb je een vraag over een vacature of over Haldu Groep? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

BAM Groep

“Samenwerken met een enthousiaste directie die dit over weet te brengen op haar medewerkers. Men staat open voor vernieuwing en is bereid om nieuwe wegen in te slaan uitgaande van kwaliteit waarbij de mens altijd voorop staat.”

BAM Groep, Wim de Kruijff

Aan de Stegge Twello

“De mannen die bij ons werkzaam zijn, zetten zich goed in, weten wat er van ze verwacht wordt en zijn tevens bereid om, indien nodig, over te werken. Kortom, het is een prima samenwerking!”

Aan de Stegge Twello, Johan Schoppert

Kropman Installatietechniek

“Tot op heden bleek het voor ons lastig om goed invulling te geven aan de SROI eis in diverse projecten. In het project ‘Theater en Wereld van Ontmoeting’ in Emmen zijn we met Haldu Groep in zee gegaan om ...

Kropman Installatietechniek, Barbara Patotzka

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven