Word jij onze nieuwe collega? - Haldu|DeGraaf

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken een nieuwe collega!

Heb jij ons geweldige werving & selectie team al gespot in de krant? Zo niet, dan laten we jou het artikel alsnog graag zien, want zij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Wie weet ben jij diegene wel?!

Kom jij ons gezellige team versterken?

Ben jij net als wij een mensenmens? Vind je het ook leuk om veel met mensen in contact te zijn en mensen gelukkig te maken met een mooie, uitdagende baan waar jij voor zorgt? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Als jij onze collega wordt, zijn we samen verantwoordelijk voor alle openstaande vacatures binnen Haldu Groep. Dit betekent dat er een juiste match moet zijn tussen de geworven kandidaat en de opdrachtgever. We gaan samen op zoek naar nieuwe, gekwalificeerde vakmensen uit de branches Bouw, Techniek en Automotive. Uiteraard kom je in een super leuk team te werken met hardwerkende collega’s die voor elkaar klaar staan en tevens bereid zijn om jou alles te leren over het vak, zodat je uitgroeit tot de perfecte intercedent!

Durf jij de uitdaging met ons aan te gaan? Ben jij flexibel, heb je goed gevoel voor humor én kijk je ernaar uit om met ons te sparren? Dan hebben wij dé baan voor jou! Wil je weten wat we jou allemaal te bieden hebben, naast een gezellig team?

Ga dan voor meer informatie naar onze website via www.haldugroep.nl óf neem gerust contact op met Angelique van Hal via 024 – 397 7536 of a.vanhal@haldugroep.nl. Ook jouw motivatiebrief en cv ontvangen we graag op dit e-mailadres.

Hopelijk word jij onze nieuwe collega!

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven