Haldu DeGraaf voor werknemers

Jij bent op zoek naar werk in de technische sector? Zoek niet verder, want wij hebben dé baan voor jou!

Topwerkgevers zoals BAM Bouw en Techniek, Strukton Worksphere, Breman Installatietechniek, Verwater, Howij, Stork, SPIE, Gerco Brandpreventie, Indorama Ventures, Loohuis Installatietechniek, Kropman Installatie en Feenstra Verwarming staan te springen om jouw kennis en ervaring.

Via Haldu DeGraaf kun je bijvoorbeeld aan het werk als:

 • Elektromonteur;
 • Loodgieter;
 • Lasser;
 • (Service)monteur;
 • Werkvoorbereider;
 • Calculator.

Zodra je via ons aan de slag gaat, beloven wij dat jij:

 • Bij goed functioneren kans maakt op een vast contract;
 • De juiste inlenersbeloning volgens de cao krijgt uitbetaald;
 • Direct aan de slag kunt in jouw vakgebied;
 • Gaat werken bij de beste werkgevers uit jouw branche;
 • Een goed salaris krijgt, dat wekelijks stipt op tijd wordt uitbetaald;
 • Professioneel draadloos gereedschap van Hilti in bruikleen krijgt;
 • Goede werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen krijgt;
 • Een persoonlijke werkcoach krijgt, die altijd voor jou klaarstaat;
 • Altijd kunt rekenen op hulp of ondersteuning van onze buitendienst;
 • Altijd veilig aan het werk gaat door onze Safe Start methode.

Dus, waar wacht je nog op? Solliciteer vandaag nog op een van onze vacatures en ga aan de slag! Wij staan elke dag voor jou klaar om je te helpen met de volgende stap in jouw carrière.

Persoonlijke begeleiding

Wil jij graag werken voor een bedrijf dat persoonlijke begeleiding en collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan? In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu DeGraaf je alle aandacht en begeleiding. Van je sollicitatie tot aan de start van het werk op het project van de opdrachtgever en vér daarna. Want wij zijn er voor personeel. Altijd. Dus ook voor jou!

Ruimte voor jouw ambities

Heb je ambities en zoek je een bedrijf die jou helpt om deze ambities waar te maken? Solliciteer dan nu meteen bij Haldu DeGraaf. Wij helpen jou aan een baan bij onze opdrachtgevers in de bouw, techniek en automotive. Zo kun jij met Haldu DeGraaf jouw ambities waar maken. We luisteren naar je, evalueren de samenwerking en pakken jouw verbeterpunten altijd op. Tevredenheid in alle opzichten! Want dat is waar de Haldu Helden met passie en energie voor werken. En daar mag je ons op afrekenen.

Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid

Haldu Groep, waar Haldu DeGraaf onderdeel van uitmaakt, is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). De NBBU is de brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt en behartigt de belangen van ruim 1.000 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt.

Door de strenge certificering weet je zeker dat jouw salaris op tijd wordt betaald en dat je krijgt waar je recht op hebt. Naast een NBBU-certificering, beschikken wij ook over zowel het SNA-keurmerk als het SNF-keurmerk.

Middels het SNA-keurmerk waarborgt Haldu Groep dat wij voldoen aan de wet- en regelgeving omtrent het ter beschikking stellen van flexkrachten. Het SNF-keurmerk geeft aan dat wij de huisvesting voor onze buitenlandse Haldu Helden goed op orde hebben.

Haldu Groep is ook VCU-gecertificeerd, een blijk van onze betrouwbaarheid en het bewijs dat veilig en gezond werken bij Haldu Groep hoog in het vaandel staan.

De werkwijze van Haldu DeGraaf

Een uitzendovereenkomst is de arbeidsovereenkomst tussen de uitlener en de werknemer waarbij de werknemer werkt onder leiding en toezicht van de inlener. De werknemer krijgt dus leiding en werkinstructies van de organisatie die hem ingeleend heeft. Op grond van artikel 8 van de Wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs (ook wel de wet Waadi genoemd) heeft een uitzendkracht recht op dezelfde arbeidsvoorwaarden (loon, overwerk, vakantie et cetera) als alle andere werknemers die werkzaam zijn in een gelijke of gelijkwaardige functie binnen het bedrijf waar gewerkt wordt. Haldu DeGraaf werkt conform de Inlenersbeloning die de van toepassing zijnde cao van de opdrachtgever volgt. Dit zorgt altijd voor een transparante samenwerking, wettelijk correct en compleet.

Haldu DeGraaf en recruitment
Recruitment verwijst naar het proces bij Haldu DeGraaf van aantrekken (vinden), selecteren (binden) en aanstellen (verbinden) van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk werk, in lijn met de strategie en doelstellingen van onze opdrachtgevers.